No ke aha e koho ai nā mea kūʻai i kā mākou Drum breader (preduster)?

2 3

I loko o nā makahiki 3 i hala iho nei, ua kūʻai aku mākou ma mua o 150 mau laina o ka laina Drum Breader.No ke aha i koho ai ka nui o nā mea kūʻai aku i kā mākou Drum breader?

1. Hoʻolālā mākou i ka hoʻokomo ʻana i ka berena mua a me ka mea hāpai i hiki ke uhi i kahi papa palaoa ma mua o ke komo ʻana o ka ʻiʻo hou i ka pahu, no laila e pale ai i ka makū o ka ʻiʻo i loko o ka pahu.

E like me ka ʻike a pau, inā ʻoi aku ka nui o ka makū o ka ʻiʻo i loko o ka pahu, maʻalahi ka palaoa e hana i ka poloka nui

4 5

2. Koho mākou i ka hoʻolālā wili e hāpai i ka palaoa, lfter ʻaʻole wale nona ka hana hoʻokiʻekiʻe akā nona ka hana hoʻoulu ʻana, ʻaʻole prone ʻo Flour i ka clumping a ua uhi like ʻia.

6

3. Hiki iā ʻoe ke ʻike i kā mākou pahu i piha i ka maka?E pale ʻia ka palaoa me ka paʻa palupalu i ʻole e komo i loko o ka mea palai

7 8

 

4. Hoʻokiʻekiʻe ʻia nā wrinkle o loko akā ʻaʻole ʻoi, e ʻae ana i ka pauda a me ka ʻiʻo e hoʻololi me ka ʻole o ka pōʻino i ka huahana i uhi ʻia.

9

5. I ka wā e hoʻololi ai ka module hoʻopuka, e lele ke kāʻei mesh, a ʻo ka huahana i hāʻule mai ka pahu e kānana hou aku i ka palaoa i hoʻopaʻa ʻia ma ke kāʻei mesh.

10

6. Rotary vibrating pale: hoʻopōmaikaʻi 'akomi i ka ʻaoʻao o waho o ka pauka i ʻoki ʻia, hoʻokaʻawale maikaʻi a hana hou i ka pauda pulu maʻemaʻe i loko o ka pauka i kāwili ʻia, hoʻemi pono i ka pauka ʻōpala, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka huahana, a mālama i nā kumukūʻai hana.

11

Nā huahana hope:

12 13 14

https://www.lizhimachinery.com/industrial-drum-preduster-machine-for-coating-chicken-drumsticks-meat-blocks-product/

https://www.alibaba.com/product-detail/KFC-chicken-popcorn-machine_1600328734575.html?spm=a2747.manage.0.0.744a71d2K2PxUE

Hoʻopili: Yanny Sima

WhatsApp(wechat) 0086-15610166818


Ka manawa hoʻouna: Nov-06-2023